هفدهمین رویداد صبح خلاق تهران، در صبح بارانی جمعه 30 فروردین در مجموعه سینما پردیس قلهک در خیابان یخچال تهران با حضور 400 شرکتکننده و با موضوع جهانی آب (Water) برگزار شد.
سخنران این ماه صبح خلاق تهران، آقای محمد درویش، کویرشناس و پژوهشگر حوزه بیابان و شناخت مولفههای بیابانزایی بود.
توضیحات جهانی موضوع:
آب منبع اصلی تمام زندگی و عنصر حیات است که بیش از 60% از بدن ما از آن تشکیل شده است. مایعی که به اندازه کافی از آن نمینوشیم، و در عین حال به سادگی آن را هدر میدهیم.
آب خانهی میلیونها گونه زیستی، اسرار هستی و دانشهای ناشناخته است و ما اطلاعات بیشتری از ستارههای آسمان داریم تا اعماق اقیانوسهایمان.
ما میتوانیم از آب برای حفظ زندگیها استفاده کنیم و در عین حال اگر احمقانه از آب استفاده شود، میتواند باعث از بین رفتن بسیاری از زندگیها شود.
ما همیشه تصور میکنیم منابع آبی، بسیار زیاد هستند و آب به وفور یافت میشود، در صورتی که تاکنون تنها یک درصد از آبهای جهان، در دسترس ما هستند. اگر ما از منابع آبی خود حفاظت نکنیم، چه بر سر زندگیمان خواهد آمد؟
موضوع جهانی این ماه توسط دوستان ما در تیم برگزاری رویداد صبح خلاق شهر پِرت استرالیا انتخاب شده است و تصویرسازی این ماه توسط سوفیا وارانو انجام شده است.
معرفی سخنران:
موضوع این ماه رویداد صبح خلاق، بسیار با حال و روز این روزهای کشورمان تناسب دارد. آب! و سخنران این ماه رویداد هم کسی است که سالیان درازی است در این زمینه در حال مطالعه، فعالیت و البته پیشبینی و تذکر است.
در فضای مجازی بسیار فعال است و البته خستگیناپذیر. همواره در تلاش است تا مشکلات را به صورت ریشهای بررسی و معرفی نماید و از این طریق و با بیان ساده موضوعات، دیدی صحیح به جامعه، سازمانها و مسئولان در خصوص طبیعت بدهد.
بسیار به دوچرخهسواری علاقهمند است و مخالف تعدد خودرو و حضور پر رنگ آنها در شهر.
سخنران این ماه صبح خلاق تهران، آقای محمد درویش، کویرشناس و پژوهشگر حوزه بیابان و شناخت مولفههای بیابانزایی است. اهل تهران است، 53 سال سن دارد و بیش از 30 سال در حوزه طبیعت کشور تلاش و فعالیت کرده است. بسیار خوش برخورد، پر انرژی و افتاده است؛ ویژگیهای مشترکی که اهالی و دوستان طبیعت دارند.
این ماه پای صحبتهای آقای درویش مینشینیم و از آب، اهمیت توجه به محیط زیست و زیستبومها، بیابان و هر آنچیزی که لازم است در خصوص محیطزیست، حفظ آن و جلوگیری از آسیبها بدانیم، میشنویم.
جهت دانلود اینجا کلیک کنید
نظرات شما